Alles wat u wilt weten

Als versspecialist van Slagerij van der Zalm weten wij alles over vlees en de kunst van het bereiden ervan. Onze passie voor vlees gaat verder dan alleen de verkoop van het beste vlees van de hoogste kwaliteit. Wij zijn ook gepassioneerd over het delen van onze kennis en expertise over vlees en de beste bereidingsmethoden.

Bij Slagerij van der Zalm hebben wij een breed scala aan vleessoorten en snitten, elk met hun eigen unieke smaak en textuur. Wij geloven dat de bereiding van vlees net zo belangrijk is als de kwaliteit ervan. Om deze rede krijgt u daarom ook de juiste bereidings adviezen die perfect aan sluiten bij uw kookkunsten

De Big Green Egg is een veelzijdige keramische oven waarmee u uw vlees perfect kunt bereiden. Met de Big Green Egg kunt u uw vlees grillen, roken, stoven en bakken, en dat allemaal met behoud van de authentieke smaak en sappigheid. Onze specialisten weten alles van de verschillende bereidingswijzen en helpen u graag bij het kiezen van de juiste techniek voor uw vlees.

Of u nu gaat voor een sappige steak, een smaakvolle burger of een hele kip, onze experts kunnen u helpen om het perfecte resultaat te bereiken. Wij zorgen ervoor dat u de juiste techniek, temperatuur en timing toepast, zodat u kunt genieten van het lekkerste vlees dat u ooit hebt geproefd.

Bij Slagerij van der Zalm bieden wij niet alleen vlees van de hoogste kwaliteit, maar ook de kennis en ervaring die nodig zijn om het vlees tot in de perfectie te bereiden. Of u nu uw vlees thuis wilt bereiden of bij ons in de winkel, wij zorgen ervoor dat u de beste vleeservaring krijgt die er is. Kom langs bij Slagerij van der Zalm en ontdek zelf de voordelen van onze Big Green Egg en onze vleesexperts.

Vleesbereidingen

 

Ons Assortiment

 Menu ideeën