Inspiratie

Ons vlees is afkomstig van het beste rund-, varkens- en lamsvlees en wordt met zorg geselecteerd. Wij werken alleen met dieren die op een diervriendelijke en duurzame manier zijn opgegroeid en die een goed leven hebben gehad. Hierdoor kunnen wij u verzekeren van vlees van de hoogste kwaliteit.

Naast vlees bieden wij ook een ruim assortiment aan maaltijden, salades en bijgerechten. Al onze groente is dagvers en wordt lokaal ingekocht. Hierdoor kunnen wij u groente van de beste kwaliteit aanbieden. Onze salades worden met zorg samengesteld en zijn een perfecte aanvulling op uw maaltijd. Of u nu kiest voor een frisse groene salade of een stevige aardappelsalade, wij hebben voor ieder wat wils.

Bijgerechten maken uw maaltijd compleet. Bij Slagerij van der Zalm bieden wij een ruim assortiment aan bijgerechten, zoals verschillende aardappels, aardappelgratin, groentes en groentequichjes. Al onze bijgerechten worden in eigen winkels bereid en zijn van de beste kwaliteit.

Bent u op zoek naar de perfecte wijn bij uw maaltijd? Dan bent u bij Slagerij van der Zalm aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment aan wijnen, zorgvuldig geselecteerd door onze liefhebbers. Of u nu op zoek bent naar een lichte witte wijn, een zomerse rose of een volle rode wijn, wij hebben voor iedere smaak een passende wijn.

Of u nu op zoek bent naar een lekker stukje vlees voor op de barbecue, een complete maaltijd voor het hele gezin of een kant-en-klare maaltijd met een heerlijke salade, bij ons vind

t u het allemaal. Onze koks hebben jarenlange ervaring en bereiden de maaltijden met de grootste zorg en aandacht, zodat u kunt genieten van een heerlijke en gezonde maaltijd.

Wilt u het zichzelf makkelijk maken? Dan hebben we een ruim assortiment kant-en-klare maaltijden die u zo in de oven kunt schuiven. Onze maaltijden worden dagelijks vers bereid met de beste ingrediënten, zonder toevoeging van kunstmatige smaak- en kleurstoffen.

Naast onze vleesproducten en maaltijden, bieden we ook heerlijke salades aan. Onze salades worden dagelijks vers bereid met de beste ingrediënten en zijn verkrijgbaar in diverse varianten. Van frisse groene salades tot rijk gevulde pastasalades, bij ons vindt u het allemaal.

Bij Slagerij van der Zalm staan we voor kwaliteit, vakmanschap en een uitstekende service. Onze medewerkers hebben een passie voor het vak en adviseren u graag over de beste producten en bereidingswijze. Kom langs in onze s

lagerij en laat u verleiden door de geur van heerlijk bereid vlees. Of bestel eenvoudig online en laat uw bestelling bij u thuis bezorgen.

Kortom, bij Slagerij van der Zalm bent u aan het juiste adres voor de lekkerste vleesproducten, complete maaltijden en heerlijke salades. We staan voor u klaar om u te laten genieten van het beste dat vlees te bieden heeft!

Bij Slagerij van der Zalm staat kwaliteit voorop. Wij streven ernaar om u de beste producten te bieden, zodat u optimaal kunt genieten van uw maaltijd. Kom gerust eens langs in onze slagerij en ontdek ons ruime assortiment aan vlees, groente, salades, bijgerechten en wijn. Onze medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Met één klik maar een pagina vol ideeën