Vlees
Geniet van de lekkerste vleesgerechten! Met de recepten en ingrediënten van Slagerij van der Zalm wordt koken genieten!
- Amerikaanse Banketham
- Asperges met lekkere beenham
- Biefstuk met broccoli en amandelen
- Boeuf Bourguinon
- Carpaccio op 2 manieren
- Contrafilet met kruidenkorst (zoet)
- Filet of Procureur rollade
- Filetlapjes in een roquefortsaus
- Fricandeau met peterseliesaus
- Gebakken zwezerik met gerookte zalm
- Geflambeerde lamsfilets met abrikozen
- Haaskarbonade van het bakblik
- Hachee
- Hamlappen met perziksaus en champignons
- Honing tijm ham sauce de ma façon
- Italiaanse schnitzels
- Kalfs Ossobucco
- Kalfslapjes uit de oven
- Kalfslever met Safarisaus
- Lamsbout uit de oven
- Lamskoteletjes met knoflooksaus
- Lamskroon met honing en dragon
- Rack of lamb
- Riblapjes met uitjes, appel en ananas
- Rosbief met rode wijnsaus
- Runderlapjes
- Runderrollade met portsausje
- Stoofpotje van Kalfsvlees en peer *NIEUW*
- Varkenshaas met bruine suiker
- Varkensoester in pikante champignonsaus