• Inspiratie
  • Alles wat u wilt weten! |
  • Gourmet/fondue |
  • Contact |
  • Adressen |
  • Over ons |
  • Recepten |
  • Kooktheorie |
  • Vacatures |
  • Openingstijden |
Eendeborst
   
Rood gebraden vlees
   
Salade Kalfsvlees
   
  • HOMEPAGE
  • Catering
  • BBQ
  • Thuis uit eten
  • Aanbieding
  • Vlees
  • Pangerecht
  • Info


Vlees

Geniet van de lekkerste vleesgerechten! Met de recepten en ingrediënten van Slagerij van der Zalm wordt koken genieten!


  • Amerikaanse Banketham
  • Asperges met lekkere beenham
  • Biefstuk met broccoli en amandelen
  • Boeuf Bourguinon
  • Carpaccio op 2 manieren
  • Contrafilet met kruidenkorst (zoet)
  • Filet of Procureur rollade
  • Filetlapjes in een roquefortsaus
  • Fricandeau met peterseliesaus
  • Gebakken zwezerik met gerookte zalm
  • Geflambeerde lamsfilets met abrikozen
  • Haaskarbonade van het bakblik
  • Hachee
  • Hamlappen met perziksaus en champignons
  • Honing tijm ham sauce de ma façon
  • Italiaanse schnitzels
  • Kalfs Ossobucco
  • Kalfslapjes uit de oven
  • Kalfslever met Safarisaus
  • Lamsbout uit de oven
  • Lamskoteletjes met knoflooksaus
  • Lamskroon met honing en dragon
  • Rack of lamb
  • Riblapjes met uitjes, appel en ananas
  • Rosbief met rode wijnsaus
  • Runderlapjes
  • Runderrollade met portsausje
  • Stoofpotje van Kalfsvlees en peer *NIEUW*
  • Varkenshaas met bruine suiker
  • Varkensoester in pikante champignonsaus


Logo Slagerij van der Zalm

Overige categorieën

Kip en Kalkoen

Kijk hier voor de kip- en kalkoengerechten. Geniet van Kip: niet voor niets het meest veelzijdige stukje vlees genoemd.
Bekijk deze recepten ›

Wild en gevogelte

Om uw mooie wild producten tot een succes te maken heeft u een juist recept nodig. Hier vindt u een aantal eenvoudige maar zeer smakelijke recepten .


Bekijk deze recepten ›


© Slagerij van der Zalm 2023
E-mail: info@vdzalm.nl
KVK: van der Zalm Irislaan BV 28033802
BTW nummer: NL80.43.58.370.B01

  • Disclaimer
  • Privacy |
  • Sitemap |
Logo Slagerij van der Zalm