Italiaanse schnitzels

Ingrediënten

  • 4 ongepaneerde varkensschnitzels
  • 50 gr roomboter
  • 12 plakjes salami
  • 4 plakjes kaas
  • geraspte parmezaanse kaas
  • 4 coctailprikkers
  • oregano
  • snufje peper en zout


Bereiding

Strooi zout, peper en oregano naar smaak over de ongepaneerde schnitzels. Leg daarna op de schnitzels, de salami en de kaas. Vouw deze dubbel en zet het geheel met een cocktailprikker vast.

Smelt de roomboter in de pan totdat het schuim is weggetrokken (de boter is nu goed op temperatuur) en bak de schnitzels in 1 minuut (om en om). Doe hierna de deksel op de pan en laat de schnitzels nog ongeveer 6 minuten zachtjes bakken.
Strooi vlak voor het serveren de Parmezaanse kaas over het vlees.

Serveertip

Deze Italiaanse schnitzels zijn lekker in combinatie met verse spinazie of broccoli.