Wild en gevogelte
Om uw mooie wild producten tot een succes te maken heeft u een juist recept nodig. Hier vindt u een aantal eenvoudige maar zeer smakelijke recepten .
- Eendenborstfilet met cashewnoten
- Eendenborstfilet met paprikasaus
- Fazantenfilet
- Gebraden Reebout slowcooking
- Gestoofd konijnbout op zijn Provençaals
- Hazebout met mosterd en sjaloten
- Hazenbout in rode wijnsaus
- Hazenpeper
- Hazenrug met Kersen-Wildsaus
- Hazenrug met stampotje en mosterdsaus
- Hazenrugfilet met pijnboompitten
- Hertenrugfilet op rucolasalade
- kalkoen Gevuld met gehakt en champignon
- Kalkoen Stuffing met Appel en Kastanjes
- Kalkoenfilet met asperges en champignons
- kalkoenragout met salie
- Kalkoenschnitzel rolletjes met bacon
- Kalkoentournedos met appel en gembersaus
- Konijn op traditionele wijze
- Konijnenbout met mosterd, tagiatella en pastis
- konijnenrugfilet met bruin bier en mosterd
- Parelhoenbout met ciroen en olijven
- Parelhoenbouten uit de oven met italiaans accent
- Parelhoenfilet in Filodeeg
- Parelhoenfilet met cranbarries
- Parelhoenfilet met cranberries
- Ree-Hertenbiefstuk met een cranberrysaus
- Ree-Hertenrugfilet met bramensaus
- Reerugfilet met kastanjechampignons
- Struisvogelbiefstuk met bramensaus
- Tamme eend met champignonkerriesaus
- Wild Rollade met Room-Portsaus
- Wild zwijnfilet met Roomsaus
- Wilde duiven filet in een romige pepersaus
- Wilde eend met sinaasappel
- Wilde eendenborst met gazenleversaus
- Wildgoulash
- Wildzwijn koteletten met stroopsaus