Van der Zalm verswinkels in Oegstgeest


Wie zijn wij?

'Complete Verswinkel' Van der Zalm is bijna 100 jaar gegroeid van een ambachtelijke slagerij tot twee complete verswinkels, in Oegstgeest, waar u niet alleen terecht kunt voor uw dagelijkse vlees, verse groenten, en dagverse maaltijden, maar ook voor een compleet verzorgde catering, voor thuis of voor op uw bedrijf.  Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, net als klantvriendelijkheid en professionaliteit. 

In onze beide winkels kunt u bij een van onze specialisten terecht voor het juiste advies voor elk product dat u bij ons kunt vinden.

Wat hebben wij u te bieden?

Van der Zalm heeft u alles te bieden op het gebied van vlees, groenten, maaltijden en compleet verzorgde cateringen. Op het gebied van vlees hebben wij alles vanaf Hollands scharrel varken tot Amerikaanse Black Angus Beef, Streng gecontroleerde biologische Polderhoen, en Spaanse Lomo Iberico. Omdat wij alleen gebruik maken van de beste vlees importeurs/leveranciers hebben wij altijd de beste kwaliteit vlees.
De dagelijkse aanvoer van verse groenten en fruit maakt het mogelijk om voor u altijd de beste en meest verse groenten en fruit aan u te leveren.  Dagelijks wordt er een ruim assortiment maaltijden geproduceerd, dus ook wanneer u geen tijd of zin heeft om te koken, maar wel wil genieten kwaliteit, kunt u bij Van der Zalm terecht voor een gezonde en makkelijke maaltijd.