Twentse Entrecote
Zeer malse biefstuk met een prachtige marmering. Om te beginnen eerst de vetzijde van het vlees aanzetten in de pan voor 1 minuut. Daarna (afhankelijk van de dikte) 2x2minuten bakken in een klein klontje boter.
Zeer malse biefstuk met een prachtige marmering. Om te beginnen eerst de vetzijde van het vlees aanzetten in de pan voor 1 minuut. Daarna (afhankelijk van de dikte) 2x2minuten bakken in een klein klontje boter.
Magere lamsworst met met originele Griekse kruiden.
Fijngehakt gekruiden biefstuk. Heerlijk door de toevoeging van een uitje en wat bieslook.
Halve varkenshaasje gemarineerd in een tuinkruidenolie met knoflook en verse tuinkruiden.
Een mager stukje vleeswaren, licht gekruid voor op de boterham.
Een ouderwetse lekker vleeswaren uit eigen keuken. Prima te combineren met een plakje lever op de boterham.
Klassieke soort vleeswaren, heerlijk op de boterham met pekelvlees (broodje half-0m). Gelardeerd of ongelardeerd, beiden even voordeling geprijsd.
Heerlijk zachte smeerleverworst.